Kvinder og toiletbesøg

Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

En naturlig ting som at gå på wc, kan virkelig blive en hovedpine – eller skulle vi sige en ‘mavepine’? Nogle er ligeglade – og så er der mig, og en masse andre som mig.

Det der med offentlige toiletbesøg.. Om det er på arbejdet eller hvad det er – det stinker (ofte bogstavelig talt)!

Ikke hvis man skal tisse bare.. Det går nok. Det værste der kan ske her er, at man kommer ud på et toilet hvor der liiige har været en og lavet bummelum! Så man på den! Man skal virkelig tisse – men man kan nærmest heller ikke holde tanken ud, at der er en der skal derud LIGE efter en, og så tror vedkommende, at det er én selv, som har bummelummet! Øv!

Og hvad gør man? Gør hende opmærksom på, ’Hey – der lugter utrolig grimt derude, bare lige så du ved det’ – eller lader man som ingenting? Uanset hvad, så vil hun tro at det er dig! Jeg føler dog alligevel altid, at jeg lige skal sige det!

Når det så er noget andet som ‘presser sig på’ – så har vi balladen!

Det er det værste! Man sidder derude… Først koncentrerer man sig om, at det for guds skyld IKKE må have nogen lyd det der foregår!!

Men hvad så.. Så sidder man der.. Nu er det sket, man kunne desværre ikke holde sig.

Man kan høre kvinder gå ind og ud af toiletterne ved siden af – flere står derude og venter måske – og man har bare ikke lyst til at gå ud. Den her gang er det noget andet, for man VED at man er ’den skyldige’! Det føles ikke lige så rart nu at sige: ’Hey – der lugter utrolig grimt derude, bare lige så du ved det’.

Hvad gør man så? Man venter.. Man venter til at der er helt stille derude.. og så lister man ud! Og hvad gør man? Man vælger en ANDEN håndvask end den der er lige ud fra det toilet man lige har forpestet. Haha.. Det er jo tosset…Jeg ved bare, at jeg ikke er alene på det område her!

Jeg glemte at sige, at nr. 1 løsning er at vente til man kommer hjem. Simpelthen at knibe ballerne sammen – og endda få lidt ondt i mavsen af det!

Tænk at noget SÅ naturligt – vi gør det alle sammen, kan være sådan en stor hovedpine – på det forkerte tidspunkt!

For hvad nu, når ham den søde fyr – man lige er begyndt at se – sidder inde i stuen? Tænk nu hvis – igen, gud forbyde det – hvis han skal tisse lige efter at man har været derude? Og man har ikke noget vindue derude! Hvad gør man?

Man holder sig! Man får så ondt i maven… Han siger; Skal jeg blive og sove? Og man siger: ”ja – selvfølgelig – bliv og sov” – Men man tænker; ”fuck mit liv – hvad gør jeg, jeg kan snart ikke holde mig mere” – man begynder måske ligefrem at svede lidt?!

Er kvinder værst her?

Jeg kender til mænd, som har det nøjagtig lige så slemt med det!

Og hvad skal man gøre altså – ud skal det jo!

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg