Så kom dog! Åeeehh…

blogindlæg, rikkes blog, sex indlæg, sex mænd og kvinder, samliv, sexliv
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

..kommer han ikke snart? Når han kæmper for at “holde den”, fordi han skal vise, at han er en stor kanon der kan holde længe!

Så kan det altså ske, at vi ligger i den anden ende og tænker; “Gad vide om jeg ikke er stram nok (Ja, jeg har født) eller om han bare ikke synes at det er godt – siden at han ik’ kan komme”? “Altså halloo – hvad sker der, kooooom nu”!

Når man sidder på knæ, og har hans pik i munden – og man selv synes man spiller på alle tangenter.. Den er gjort godt våd, man husker at røre ved hans nosser – man har et fast greb om pikken, både med hånden og munden, og man synes at man gør det i et rigtig godt tempo – det er altså hårdt guys? ..Man når at tænke, “Hvad fanden sker der – hvorfor kommer han ik”? “Kan jeg ikke finde ud af det her eller hva’? 

De par gange man har formået at snige spørgsmålet ind – “kan du ikke komme ad det her?”, og man får svaret; “Joooh – jeg har været ved at komme 100 gange allerede”! – så får man bare lyst til at skyde sig selv!!! (Overdrivelse fremmer forståelsen)
Men, ærligt talt – det er da hårdt arbejde – og man nåede at blive usikker på sig selv undervejs. 

Kunne det være undgået? JA sgu da! Det kan godt være at jeg er en tøs – MEN, når jeg sutter en pik og får ham til at komme på INGEN tid, så føler jeg mig som en “konge”!! (Ville ønske jeg kunne lave smileyen “en stærk overarm” her) Haha!

TIP! TIL MÆNDENE:
Enten, så sørg for at lade hende vide, at det er kamp lækkert – og at du sagtens kunne komme når som helst! (Så ved hun at du nyder det og så vil hun nok også gerne give det en ekstra skalle) Og ellers, så spørg da lige; “vil du ha’ jeg kommer”, så hun får chancen for at råbe: “ja for helvede, jeg er ved at dø her”!

…. Sådan er det ikke altid, bare rolig mænd.. Vi nyder bestemt også sex, og der er da klart også de gange hvor man tænker “var det dét”? Kunne du ikke mere? “Fint nok at komme hurtigt – men så skal du kunne flere gange!” 
Ej jeg er streng her…. Om forladelse!

Måske vi bare skal blive bedre til at kommunikere med hinanden, så man lige kan få en føling af hvad den anden er i humør til – en quicky eller en langstidsrytter!

Men det er da skægt – som vi kan være i hver vores ende, og den ene tænker “fuck det er dejligt, jeg holder den – så jeg kan nyde det endnu længere” – og i den anden ende: “fuuuck, kom nu – jeg kan ikke mere”..

Bare lidt stof til eftertanke..

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg