Send et billede!

send et billede, blog indlæg
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Det er altså ofte, at man som single hører ordene ‘Send et billede’ – og her mener jeg ikke af vores smukke ansigt. Nej sgu – længere syd på! Hvad mænd åbenbart ikke har opfanget, det kan vi ik’ altid..

Har I mødt de her fyre, som hele tiden vil have billeder? “Send et billede” – “Må jeg se hvor fræk du er”, osv. Det er naive mænd der tror, at vi bare kan trække bukserne ned og tage billeder på kommando..

Men hallo – det kan vi ik’! Vi kan ikke være helt finpudsede dernede hele tiden. Der er en proces – hvor hårene vokser lidt ud igen, og det skal liiige have lov at blive lidt længere – så det ikke gør ondt at fjerne det! 
Og den er svær at sige ik’? “Hej du nye lækre fyr, hvor alting endnu er nyt – nu skal jeg fortælle dig, hvorfor jeg ikke kan sende et billede lige idag. Det er fordi missen idag er forvandlet til en hulemand!” Ahh? Det gør man jo ik’ vel!

“Please film når du ligger og ornanerer – jeg vil så gerne seeee”, lyder det. Men juhu? Det tror jeg ik’ du vil, grunden er vokset til! 
Altså her må mænd lige komme ind i kampen – for sådan tænker vi kvinder jo? 

Hvis vi er single og er begyndt at se en ny fyr – vil vi da gerne have, at det er 100% i orden. Hvis jeg skal se ham på mandag – jamen så ordner jeg mig mandag lige inden han kommer. Og ærlig talt – lige de første par dage efter ‘finpudsningen’, der kan vi godt date – meeen så skal der også lige gå nogle dage inden vi ses igen. Vi skal jo kunne nå, at blive fine igen!

Desuden, lad nu kvinden selv! Det er da meget sjovere, at sende et billede af lyst – end at man hele tiden skal have det af vide…
“Send et billede”! Gu vil jeg ej så! Sådan er vi lidt, os kvinder ik’? For så bliver vi stædige – vi skal nok selv.

Når det så er sagt, så er jeg kæmpe fan af, at man bruger billeder. Jeg anser mig selv som et yderst visuelt menneske. Jeg synes det er super hyggeligt at kunne følge med i billeder. Jeg synes at det kan være super pirrende og frækt. Jeg sender selv billeder til min partner, når jeg eksempelvis alligevel har bukserne nede. 

Hvilken mand kan ikke lide, at få et billede af en lækker mis – hvor beskeden lyder: “Tænker på dig”.

Mere skal der ikke til de damer – og det er virkelig så godt givet ud!

Brug billeder!

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg