At optræde live

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Jeg var ude og optræde i går – og jeg havde en fest! Jeg blev kontaktet af en jeg kender via netværk i musikbranchen, en lydmand – om en ny fantastisk idé han var kommet på. 

Som I måske allerede ved, er jeg fan af gode idéer – jeg kommer selv på ret mange nye/sjove idéer.

Men hans idé omhandlede live optagelser på Facebook, som jo er blevet ret populært.

Jeg bruger det selv som musiker. Det er en god måde at interagere med ens følgere på.
Men han har fat i noget, da han jo siger at det er lidt ærgerligt at lyden altid er semi, grundet man sidder der og optager med sin mobil osv. – så han ville prøve noget andet!

Han ville samle en flok dygtige musikere, sætte gode kameraer op og en helvedes masse lydudstyr – sådan at folk hjemme i stuerne kunne få en fed oplevelse med det – en online koncert de kunne følge med i – fra sofaen, og hvor de kunne ønske musiknumre osv. 
Tilmed havde han udvalgt et lille publikum, som vi stod og optrådte for – og det gav mega god stemning. De var super søde!
Jeg blev inviteret med, som sangerinde – som én af dem.
Og det var skide sjovt! Det foregik i går aftes og blev streamet live via Live & Unplugged på Facebook. Hele vores ’show’ kan ses via den side og hvis I følger siden, kan i få besked om næste gang der bliver live show.

Det var en ret stor udfordring for mig især, da jeg aldrig har spillet med nogle af dem før, og i øvrigt er vant til at tage ud og optræde alene. Men hold nu op hvor kan jeg godt se hyggen i at være flere samlet, som alle elsker at skabe musik – og som har det sjov med det!

Jeg kæmpede dog simpelthen så meget med, at luften i lokalet hvor vi optrådte, føltes tør, hvilket gav mig krads i halsen, og hæmmede mig i min sang. 
(der var næsten ingen der så, at jeg ude i køkkenet forsøgte at ’reparere mig selv’ med en lille skarp. Små grå – det er godt nok længe siden jeg har smagt dem – og det virkede ikke må jeg bare sige, hehe) 

Jeg har rykket mig rigtig meget – for før hen ville hele situationen ha’ gjort mig møg nervøs og shaky, men ikke den her gang. Ikke mere på samme måde. Jeg har efterhånden optrådt for så mange søde mennesker og har altid kun fået positiv feedback. Det er altid med til at rykke en som menneske, det har været med til at rykke mig!

Jeg skylder mine følgere på min facebook side Rikke musik rigtig meget, da mange af dem har fulgt nøje med, og altid giver mig søde ord med på vejen. Det har virkelig været en fed støtte hele vejen!

Mere musik er under opsejling, nu da jeg skal til at lave mit eget album.
Det bliver et cover album, men på min måde! 

Det bliver akustisk, lækkert, intimt, nærværende og fyldt med følelser – ligesom jeg kan li’ det. og hold op hvor jeg glæder mig! Indspilning starter i næste uge, og jeg har fortsat brug for al den støtte jeg kan få når det kommer til musikken! <3

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg