Fuld og på rulleskøjter

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Sådan i overført betydning. Jeg var jo ude og sejle i lørdags, som de af Jer der følger med på mine forskellige sociale medieprofiler allerede godt ved. Det var TOP hyggeligt, jeg havde en fantastisk dag.

Min skønne veninde havde taget vin med. 6 flasker – vi var 4 mennesker. De forsvandt altså – og de første 3, ja nærmest inden vi rigtig var kommet derud af. Imellemtiden glemte vi lidt at drikke vand. Jeg er ikke vant til at drikke til søs – men hold da op. Jeg gik ærligt talt hen og blev en anelse pløret – bestemt ikke som den eneste må jeg dog lige tilføje.

Dagen var virkelig skøn! Jeg havde virkelig savnet at være ude og sejle – da det bare er et af de bedste steder at opholde sig, når vejret er sådan her, ude på vandet.

Jeg badede – og normalt er jeg ikke super fan af havvand – men lige her, var der en plet hvor jeg kunne se og nå bunden. Så her kunne jeg stå med mit glas vin – og jeg ramte en tilstand af lykke, lige dér.

Min far har haft båd, nu har den ikke været i vandet de sidste par år – da der skal laves alt muligt ved den – og farmand ikke orker det. Fair nok, men ØV. For det var skide hyggeligt at være ude og sejle. Jeg kender simpelthen ikke nok mennesker med båd har jeg fundet ud af – ellers havde jeg været ude en hel masse! 

Nå – men den her lørdag fik mig til at tænke på det der med at være fuld.

Mest af alt, fordi jeg har en venstre røvballe – som minder mig om det fald jeg havde i båden – ja faktisk hver gang at jeg sætter mig ned.

(Jeg har skåret billedet meget til, for forhåbentlig ikke at støde nogen) 

Normalt drikker jeg mig aldrig fuld, så jeg ikke kan stå på benene. Det er sgu mange år siden at jeg sidst har gjort det – og egentlig var det heller ikke det der skete her. Jeg var bare ikke lige forberedt på ‘Kaptajnens’ accelerering (speedbåd) og havde derfor ikke fået fodfæste. Jeg tog mig altså noget af et fald og hold mund det kan mærkes nu! 

Men det at jeg Var fuld – gjorde at jeg lige dér mærkede mindre til slaget, end jeg gør nu.

Der er mange måder at være fuld på – og jeg har godt nok mødt mange forskellige typer af fuldskab.

Jeg selv, jeg bliver snaksalig, kærlig, glad ( som jeg jo er for det meste ). Man kan kende mig, når jeg er fuld. Jeg ændrer ikke karakter eller bliver ubehagelig. Jeg kan dog godt blive træt, meget træt!

Og jeg ender sjovt nok næsten altid i helt følsomme samtaler – som i lørdags da jeg roste min veninde og hendes kunnen inde for hendes felt til skyerne og mere til. Kærligheden og alt det gode jeg synes kommer ud lige der – jeg har stort set altid et ‘moment’ så at sige, med én jeg har kær. Sådan er jeg fuld!

Normalt er jeg god til at drikke vand. Jeg drikker næsten altid kun i starten af en aften, og så går jeg over til at drikke vand – så har jeg det ikke så dårligt dagen efter. Og de gange hvor jeg glemmer det – som i lørdags, der indtræder tømmermændene nærmest inden jeg kommer hjem og ind ad døren. Frygteligt.

Men jeg bryder mig ikke om, når folk ændrer for meget karakter når de er fulde. Nogle mennesker, ændrer helt ansigtsudtryk – Det gør mig utryg. 

Så lærte I lidt om mig. Hvordan er I når I bliver fulde? 

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Charlotte Marie Isabella Falmer

    Kære Rikke. Jeg kan faktisk ikke huske, hvornår jeg sidst var rigtig ful – men jeg ved, at jeg er i samme boldgade som dig. jeg bliver mægtig snaksalig – og det er jeg faktisk i forvejen – og så er der måske lige det minus, at jeg vil høre super gode sange og danse. Og jeg hører gerne den samme gode sang mere end en gang….eller to eller tre eller……og det kan nok godt være llidt belastende. TIl gengæld bliver jeg så også træt, og så er det bal jo forbi. Så hvis jeg bliver fuld er det sådan mest; Charlottes opgang og fald. Fuld knald på og godnat;-) Men det er jo også ganske harmløst:-)
    Kh Charlotte

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg