Når det ikke lykkes i første hug!

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Jeg har op-listet 10 ting som ofte ikke lykkes i første omgang for mig.

1: Når jeg skal sætte et stik i en stikkontakt – så vender jeg den altid forkert, på en måde så den ikke vil komme ind i hullerne. Og i stedet for lige at vende den med det samme, så presser jeg den, altså trykker hårdt til – fordi jeg simpelthen ikke kan forstå det – den skal jo kunne gå i begge veje? Det så inden jeg overgiver mig og vender den om!

2: Når jeg skal sætte et USB stik i – vender jeg det næsten altid forkert, her er 2. gang lykkens gang.

3: Når jeg skal ind af en dør – i et center eller et andet offentligt sted, så er det næsten sikkert at jeg trykker indad, når døren egentlig skal trækkes i – så jeg nærmest vader ind i den, og ofte igennem glasset som døren er lavet af – ligner en klovn!

4: Når jeg handler! 

Uanset om jeg har skrevet mig en fin liste eller lign., så sker det altså ofte at jeg alligevel har glemt en ting eller 2 når jeg kommer hjem og tømmer poserne – men derimod har fået 4 andre ting med som ikke stod på listen! 

5: Når jeg skal have nylonstrømper på.
Jeg får næsten altid et par på, i første omgang – med hul i – eller også laver jeg hullet! Første par ryger næsten altid ud! Og ellers efter at jeg har haft dem på.. Ødelagt bliver de! 

6: Når jeg parkerer bilen og skal finde den igen. Hvor blev den af? Var det den her række eller på den her etage overhovedet? 

7: Når jeg skal komme mascara på.
Sidder den altid snore lige i første omgang? Sjældent ik’? Der er altid ét øje som skal drille! 

8: Når jeg skal tage selfies! 
Hvor tit har det lykkedes dig at tage stjernebilledet i første hug? Det sker ikke så tit her.. Sandheden er at vi (især kvinder tror jeg faktisk) tager ret mange, og alligevel kun finder et par stykker som duer. Sådan er det for mig.

9: Når jeg skal skrive en sang. 
Det sker, at jeg i én og samme omgang får skrevet en hel sang. Men det er sjældent. Ofte er det sådan at jeg ‘komponerer’ en melodi i mit hoved imens jeg skriver – og når jeg så har skrevet et par vers – så når jeg lige at tænke, fedt! Det blir’ godt det her.. Og så går jeg i stå.
Godt at det ikke er sådan når jeg blogger … hehe.

10: Når jeg skal huske alt.
Jeg har faktisk en skræmmende dårlig hukommelse nogle gange. Det skulle ikke undre mig hvis jeg en dag glemmer mig selv. Jeg glemmer ofte noget – og ofte betyder det hele turen hjem igen. Og hvis det er mig som står for at huske noget på andres vegne – så er det altså heller ikke sikkert at det lige lykkedes i første omgang…

Det var lidt om mig.

Er der andre der har problemer med at få visse ting til at lykkes i første hug? 
Jeg tror faktisk at det kunne blive en sjov tråd. 😉

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg