Bolig og indretning – hele tiden!

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Jeg skriver ‘hele tiden’ – fordi jeg tror at der sker nyt i mit hjem sådan ca. hver uge! Det er i hvert fald tæt på. 

Jeg tror at jeg har skrevet før – at lejligheden som min søn og jeg bor i nu, klart ikke er drømmeboligen.

Men det betyder ikke, at jeg ikke stadig drømmer – og også tror på at jeg opnår noget helt andet til ham og jeg en dag!
Jeg tror meget på det, at jeg allerede glæder mig. Er det ikke fedt? 

Men! Anyways. Når der skal ske lidt nyt herhjemme – og det har jeg brug for at der gør løbende – så skifter jeg lidt ud i puder – og små bolig-accesories, som lysestager – vaser m.m. Det er det ‘nemme’ at tage fat i.

For nyligt fik jeg dog også revet lidt væg ned (den franske dobbeltdør lader stadig vente lidt på sig – kommer tid kommer råd, har jeg hørt nogen sige) – og så fik jeg et flip og rev alt tapeten af, af selvsamme væg – på det væg der var tilbage altså!

Idag kom min søn hjem – fra en uge hos sin far. Og han ser med det samme når der sker nyt – eller hvis jeg har gjort rent eller lign.

“Har du ryddet op igen mor?”

“Ej den er flot den reol mor!”

Elsker at manden (læs:drengen) i mit liv ligger mærke til detaljerne! Og det gør han! Også hvis jeg har fået lavet nye negle osv. Jeg er vild med det! Skønne unge!

Men tilbage til reolen. Det var et impuls køb foretaget i lørdags – på en lille køretur med en veninde, som fra startpunk slet ikke indebar en tur i Jysk. Men der kan man bare se. Hende og jeg ender altid ud i projekter – når vi skal være hos mig.

Nu står reolen så fint og pynter – og den gjorde lige det den skulle. Lige indtil at jeg ikke synes at den gør det mere.. hehe.

Nyt nyt nyt..

For mig er det jo egentlig lappe-løsninger – alt det ovenstående! For det her er jo slet ikke drømmeboligen.

Jeg går tit med tanken om, at hver gang jeg får lyst til at kaste penge efter en ny lysestage, eller en pude – eller hvad ved jeg – at jeg burde smide de penge i en bøtte i stedet.

På den måde ville vi nok få råd til drømmeboligen – drømmekøkkenet – drømmegulvet – drømmesofaen og alt det her, lidt før.

Men hvad kan jeg sige. Jeg er bedst til at leve, til ‘bare at gøre’.

Min boligstil 

Jeg er til det nordiske – det rå – det rustikke – og så elsker jeg hygge og varme! Jeg synes at det er lykkedes mig at kombinere de ting. 
Nu får I lige en strøm af billeder herunder .. Det må være det hidtil mest billede-tunge indlæg som jeg har lavet. Men! Jeg vil begynde at bruge billeder – mere og mere, for jeg elsker det visuelle!

Hvad synes I? 🙂 

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg