2 års jubilæum og julefrokost

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

I fredags, d. 15. december 2017, var det præcis 2 år siden jeg startede Kvinderudenfilter.dk. Det skulle naturligvis fejres – og det blev til Kvinderudenfilter.dks julefrokost.

Jeg var meget i tvivl om hvad jeg skulle finde på op til – hvem der skulle stå for mad – hvor det skulle holdes osv.

Jeg er så taknemmelig for at jeg i den proces, mødte Martin Haugaard som har Simply coking.

Simply cooking blev simpelthen min bedste ven i den her forbindelse. Ikke nok med at de stod for lokale, bordopdækning og pynten – så stod de også for al den lækre mad som vi fik serveret denne pragtfulde aften, og oven i det – havde de sørget for et helt fantastisk hold af mennesker som servicerede os hele aftenen.
Jeg er mildest talt Så taknemmelig og imponeret! Det var fuldstændig gennemført!

Vi fik serveret lækker julemad! Der blev virkelig jublet om bordet, både over de store flotte og sprøde fiskefileter samt den helt perfekte stegte and. Der var ikke en finger at sætte på noget som helst. Som arrangør, er det virkelig vigtigt, at maden bare spiller. Og det gjorde den til punkt og prikke! 

Vi havde én fast vært/tjener fra Simply cooking – som simpelthen skal have så meget ros! Han var Så god, super serviceminded og professionel. En kæmpe hjælp for mig, at han var der og sørgede for at folk havde det de skulle bruge! 

På billedet herunder, skåler jeg med Jon – som han hed, fra Simply cooking.
Vi skålede i en helt fantastisk snaps fra Likørhaven, en porsesnaps!

Jeg er normalt ikke til snaps skal det lige siges. Men vi smagte både valnøddesnaps og porsesnaps fra Likørhaven – og de kan virkelig anbefales! Vi var pludselig mange kvinder, som ikke længere var skræmt af snaps.

Under maden nød vi god vin! Lækker spansk rødvin og hvidvin fra ESAmor – håndplukket og hentet hjem fra markerne – næsten. De smagte super godt, og jeg er virkelig glad for at have en del tilbage.

Jeg vil rigtig gerne holde en vinsmagningsaften – i samarbejde med ESAmor, i det nye år! Gitte som har ESAmor, har nogle skønne historier at fortælle fra hendes kulinariske rejser igennem spanien – og jeg kan virkelig forestille mig en rigtig hyggelig aften komme ud af det. Måske jeg synger en sang til, hvem ved.

Jeg havde et par forskellige indslag i ærmet til aftenen her.

Et par quiz! Én som naturligvis handlede om Kvinderudenfilter.dk og en anden, som fik folk lidt op af stolene. Og det var super sjovt!
Der var skønne præmier på spil!
Smukke håndlavede smykker fra GARNITURE by Bache, som kom i de fineste små indpakninger.
De der vandt disse præmier – blev Så glade!
Tania Bache Stendahl som ejer GARNITURE by Bache udtaler: “Jeg har i sinde at gøre op med de efterhånden opskruede priser inden for branchen. Et smykke bliver ganske enkelt ikke “mere ægte” ved at koste en mindre formue, og jeg har en vision om, at luksus både kan og skal være for alle”. Det synes jeg lyder rigtig godt! 

Førstepræmien til den quiz der handlede om Kvinderudenfilter.dk, var en skøn stor æske fra Esamor, med lækker spansk vin, spansk nougat, økologisk olivenolie og julethe! 

Jeg havde tilmed samlet lidt i en gaveæske, med hverdagsting som vi kvinder bruger, og en lille vibrator fra Sinful.

Udover det, havde vi glimmer som gik på runde, fra EcoSparkles og det var der altså stor underholdningsværdi i! Det er sikkert at sige, at mange af os stadig render rundt med lidt glimmer fra aftenen og deraf et minde derfra! Det var simpelthen Så skægt! Jeg selv rendte rundt med det der lignede en glimmeregnbue på brystet! 

Et andet indslag var Anders Brandt! En super dygtig musiker – som jeg er Så glad for, havde tid til at komme og spille for os under maden. Han passede helt perfekt ind. Anders stod og sang, samt spillede helt akustisk med sin guitar. Jeg elsker akustisk musik og han gjorde det skide godt! Anders havde udvalgt nogle fede numre selv – og gav os mulighed for at vælge sange selv også – hvilket blev udnyttet. Den gladeste gris var nok vores blogger Nanna, da hun fik Anders til at spille Tarzan mama mia. Et nummer der altid har gjort hende ‘glad i låget’, som hun ville have sagt. Så fedt! 

Jeg stod og skrålede med Anders på den anden side af bordet – og som den gode vært jeg er, skænkede jeg også en snaps til Anders og skålede med ham! 
Anders er en festlig og dygtig musiker, som jeg til hver en tid vil anbefale!

Jeg er alt i alt rigtig rigtig glad, stolt og tilfreds. Mega taknemmlig over de som bidrog til vores dejlige aften!
Sindssyg taknemmelig. 

Min aften var perfekt. Takket være Simply cooking i den grad, men også takket være de søde mennesker jeg har mødt via Kvinderudenfilter.dk. 

Hele holdet bag Kvinderudenfilter.dk var der – flere af de skønne faste bloggere og Kvinderudenfilter.dk medlemmer, som bl.a. også er nogle af mine bedste veninder. Jeg er Så glad for at være en del af, og ikke mindst at have skabt Kvinderudenfilter.dk.

Se skønne billeder fra aftenen her.


Glædelig jul!

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg