Shopping! Det er total ynglings!

Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Jeg har haft ‘fri’ idag. Jeg ved ikke om jeg nogensinde har helt fri, men ish’! Der er jo altid lidt der skal klares.

Men jeg tog ud og shoppede. Olivers vanter og huer har det med at fordufte – så jeg måtte købe nyt. 
Han så for lidt tid siden en hue fra H&M som han var ret vild med – så den kørte jeg ind for at købe, plus nogle handsker som passer til. Det blev han glad for.

Så måtte jeg lige ind en tur ind i Zara. Jeg Elsker den butik. 

Især børnetøjet. Hold nu op hvor er der meget lækkert! Mest til Piger – sådan er det nok bare generelt – men jeg synes nu også altid at jeg har heldet med mig, iht. at finde noget top lækkert til Olli.

Se lige hvor lækker han er!

 

OKay – jeg fandt også lidt til mig selv. 

Jeg skal ud og optræde nogle gange her i løbet af den kommende weekend, og i næste uge – og jeg synes at jeg trængte til lidt ‘sjovt’ at optræde i. Jeg tænkte ‘glimmer’!

Og her hang der så et smukt lyst ‘jakkesæt’ i Zara – med glimmer i. I voksen afdelingen vel og mærket. Meeeen, jeg synes ikke helt at det klædte mig. Det var sådan lidt oversize agtigt. Men derfor blev det alligevel til et billede i prøverummet – og som jeg står der – ser det ok ud. Men sådan kan jeg jo ikke gå rundt og se ud – med siden til, og en anelse knæk i taljen. 

Så fandt jeg denne!

En sort – lidt ‘velour’ agtig jakke, godt med glimmer i. Mega blød, lidt slasket og henkastet – men på den super fede måde!

Jeg forestiller mig at den bliver lækker til et par læder-look bukser og en fin top. Og bonus! Den var sat ned fra 399 kr. til en hundred’mand! 

Jeg besøgte også lige en lokal lille forretning her i Hvidovre – Kim’s kram – og fandt nogle fede ‘burger-kasser’ som gik fint til vores hjemmelavede bøfsandwiches og vores rodfrugte chips her til aften.

Mums!

Aftenen her skal bruges på at skrive sang – når Oliver er puttet!

Anders og jeg skal nemlig i studiet og arbejde på noget original musik imorgen – og vi har gang i noget virkelig fedt! Især dette nummer, som vi skal arbejde på imorgen. Glæder mig for vildt til at jeg kan dele det med Jer!

Kærligst Rikke

Like & Share

Du kan kommentere længere nede.

Indlægget er skrevet af

Rikke Ganer Tolsøe

Du kan følge mig her:

Andre indlæg i denne kategori

Kærligst Rikke

Følg mig meget gerne på

Dette indlæg har 1 kommentar

Skriv et svar

Del gerne denne artikel
Du kan kommentere længere nede.
Picture of Rikke Ganer-Tolsøe

Rikke Ganer-Tolsøe

Du kan følge mig her:

Læs flere indlæg