Det seksuelle univers

Mette Friis Vestergaard

Det seksuelle univers

Mette Friis Vestergaard

Send en email til Mette

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Mette, kan du sende hende en email her.

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Jeg hedder Mette, jeg er 38 år og nyforelsket. Mine 3 vigtigste værdier er ærlighed, autenticitet og kreativitet. Jeg er alenemor til to mine to skønne unger på 9 og 11 år og bonusmor til 2 på samme alder.

Til dagligt arbejder jeg som lærer og i min fritid elsker at være kreativ med fx min kunst.

Hvad har alt det her så med overskriften ”Det seksuelle univers” at gøre tænker du måske?

Pt gennemlever jeg en stor personlig udvikling. På denne rejse, har jeg valgt at uddanne mig til sexolog hos Joan Ørting. Grunden til at jeg går en ny og helt anden vej i livet er, at jeg for cirka et år siden gik ned med alvorlig stress og deraf blev nødt til at sadle om i mit liv og kigge indad og lære at mærke efter og på sigt helt skrifte retning i mit liv.

Det er min største drøm, at kunne komme til at leve af at være sexolog. Hjælpe andre mennesker til at få mere af det dejligste, lækreste mest intense og sanselige livet tilbyder os, som mennesker, nemlig sex. At komme ud med min viden til et så bredt publikum som muligt, ville være lykken for mig.

Jeg har altid været meget fascineret af det seksuelle univers. Det meste af mit sexliv, har dog været præget af mine personlige og mentale barrierer og omverdens syn på mig og min person. Jeg har i det meste af mit voksen og sexliv, været låst fast i mønsteret som ”den pæne pige”.

Dette mønster har jeg de seneste 5 år arbejdet på at bryde på forskellig vis.

Jeg har bl.a. gået i terapi og arbejdet med selvudvikling. Set på ting fra min barndom, selvværd og selvtillid. Sagt farvel til en kæreste og goddage til en ny mand.

Efter min skilsmisse blev jeg i en fortrolig venindesnak introduceret til en sexdatinghjemmeside, som jeg besluttede mig for at benytte mig af. Efter denne beslutning, ændrede mit sexliv sig i en mere eksperimenterende retning. Grænsesøgende sex blev mit ”drug” og min seksuelle verden skulle udvides og udforskes på alle leder og kanter. Det blev den så. Jeg har prøvet meget, ja nok nær det meste seksuelt. Måske dette bl.a. er grunden til, at jeg brænder så inderligt for at hjælpe andre ud af deres tankers grænsesættende fængsel og sætte dem fri eller hjælpe dem på vej til et bedre liv med mere lyst, liderlighed, glæde og kærlighed til dem selv og i deres parforhold og liv generelt.

Efter omkring et års tid som single, fandt jeg lidt ro i livet igen og er nu landet i et forhold med den dejligste mand, som har samme kærlighedssprog som mig selv, som gør kærlighedslivet langt mindre konfliktfyldt og fuld af kærlighed, intens nærvær, dyb connection på et højere åndeligt plan og dejlig sex og elskov.

Mette

Mette's indlæg