Det seksuelle univers

Mette Friis Vestergaard

Det seksuelle univers

Mette Friis Vestergaard

Send en email til Mette

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Mette, kan du sende hende en email her.

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Jeg hedder Mette, jeg er 38 år og nyforelsket. Mine 3 vigtigste værdier er ærlighed, autenticitet og kreativitet. Jeg er alenemor til to mine to skønne unger på 9 og 11 år og bonusmor til 2 på samme alder.

Til dagligt arbejder jeg som lærer og i min fritid elsker at være kreativ med fx min kunst.

Hvad har alt det her så med overskriften ”Det seksuelle univers” at gøre tænker du måske?

Pt gennemlever jeg en stor personlig udvikling. På denne rejse, har jeg valgt at uddanne mig til sexolog hos Joan Ørting. Grunden til at jeg går en ny og helt anden vej i livet er, at jeg for cirka et år siden gik ned med alvorlig stress og deraf blev nødt til at sadle om i mit liv og kigge indad og lære at mærke efter og på sigt helt skrifte retning i mit liv.

Det er min største drøm, at kunne komme til at leve af at være sexolog. Hjælpe andre mennesker til at få mere af det dejligste, lækreste mest intense og sanselige livet tilbyder os, som mennesker, nemlig sex. At komme ud med min viden til et så bredt publikum som muligt, ville være lykken for mig.

Jeg har altid været meget fascineret af det seksuelle univers. Det meste af mit sexliv, har dog været præget af mine personlige og mentale barrierer og omverdens syn på mig og min person. Jeg har i det meste af mit voksen og sexliv, været låst fast i mønsteret som ”den pæne pige”.

Dette mønster har jeg de seneste 5 år arbejdet på at bryde på forskellig vis.

Jeg har bl.a. gået i terapi og arbejdet med selvudvikling. Set på ting fra min barndom, selvværd og selvtillid. Sagt farvel til en kæreste og goddage til en ny mand.

Efter min skilsmisse blev jeg i en fortrolig venindesnak introduceret til en sexdatinghjemmeside, som jeg besluttede mig for at benytte mig af. Efter denne beslutning, ændrede mit sexliv sig i en mere eksperimenterende retning. Grænsesøgende sex blev mit ”drug” og min seksuelle verden skulle udvides og udforskes på alle leder og kanter. Det blev den så. Jeg har prøvet meget, ja nok nær det meste seksuelt. Måske dette bl.a. er grunden til, at jeg brænder så inderligt for at hjælpe andre ud af deres tankers grænsesættende fængsel og sætte dem fri eller hjælpe dem på vej til et bedre liv med mere lyst, liderlighed, glæde og kærlighed til dem selv og i deres parforhold og liv generelt.

Efter omkring et års tid som single, fandt jeg lidt ro i livet igen og er nu landet i et forhold med den dejligste mand, som har samme kærlighedssprog som mig selv, som gør kærlighedslivet langt mindre konfliktfyldt og fuld af kærlighed, intens nærvær, dyb connection på et højere åndeligt plan og dejlig sex og elskov.

Mette

Mette's indlæg

instagram
I vores parforhold, så kommer vi til at glemme en meget vigtigt ting, som ofte er årsag til mange misforståelser. Vi glemmer at tage ansvar for os selv og det vi føler lige i det sekund vi “flipper ud” på manden/konen. Vi er ude af os selv og ovre i den anden. Der er noget vi ikke har tage ansvar for i os selv, som den anden blot er katalysator for, at få dig til at lægge mærke til. Se det som læring. Se det som en mulighed for at blive klogere på dig selv og dine reaktionsmønstre eller se det som din krop og sind der fortæller dig kærligt og tydeligt, at der er noget du skal gøre noget ved NU - gøre anderledes vel at mærke.
Det er, som i næsten aldrig, den andens skyld eller ansvar! Efter du har mærket den følelse, du ikke har taget dig af - før du lige stopper op og mærker, så spørg dig selv - Hvad har jeg brug for nu? 
Involver meget gerne din partner i denne proces, hvis du ved med dig selv, at det er svært for dig, at slippe situationer eller sige pyt. Sig gerne til ham/hende, om han/hun vil hjælpe dig i de svære situationer, med at spørge dig om de to vigtige spørgsmål ovenfor (hvad føler du? Hvad har du brug for?) På den måde kan i sammen støtte og rumme hinanden gennem de svære stunder. Håber dagens lille fif gav stof til eftertanke? Hvis du/I har brug for en uddybende forklaring, så skriv mig en pb og jeg svarer ASAP.
Dejlig søndag til alle mine skønne følgere derude💗🌸💗
#fiftilparforholdet
#behov #følelser #parforhold #parforholdpåprøve #parforholdspleje #øvelsegørmester
Loppemarked i kirke Hyllinge hallen kl10-15.
Kom og køb alle vores gode sager😉
Hvor føles det fedt at mærke kroppen springklar af energi når jeg følger mine drømme og går med mit hjerte! 
Er netop nu i fuld gang med at forberede seksualundervisning til en modig efterskole, der har takket ja til blive underholdt en aften af to energiske sexologer. Vi står klar med opdateret relevant information til ungegruppen og spændende kropsøvelser der vil udfordre de unge på sexualitet og selvværd. Vi kan bookes til afholdelse af samme oplæg hos dig. Kontakt info findes her i link i min bio 😃 på www.mettefriis.dk eller på SMS 61684441.
#foredragsholder #seksualitet #ungesseksualitet #booketforedrag #spændendeforedrag
Dagens selvkærlige morgenritual.
Oracle cards is the shit of selflove💗 Denne lægning fortælle hvert kort om 1 fortid, 2 nutid og sidste om fremtiden. Hold nu op det giver mening. Jeg starter for en gangs skyld min dag med selvkærlighed og lægger kortene, og de fortæller mig så, at jeg i min nutid skal tage ansvar for min selvkærlige praksis🙏🏻💗🌸
You Can not give - what you do not have! Universet fortæller mig hvilken vej jeg skal gå, så kraftigt, at jeg kun kan stoppe op i tillid og lytte og gå med det der er i NUET🙏🏻💗 Lægger du orakelkort eller lignende?
Hvis du gør, hvordan bruger du dem så? Handler du på dem i dit liv? Jeg øver mig hver eneste dag i at mærke mig selv, mine behov, følelser og krop.
Være i nuet, min krop og mindre indeni mit hoved/tankerne. Hvad er din udfordring i dit liv lige nu? Hvad arbejder du dig hen mod? Eller er du bare mega god til at læne dig tilbage i tillid til, at det der skal ske sker? Eller flygter du fra noget eller kæmper du mod noget? Husk at tag vare på DIG SELV💗 fyld@dig selv op.
Du er helt perfekt som du er sveske. Støttet af universet🙏🏻🌎✨☀️🌛🌑
Prøveklienter søges! Jeg er under uddannelse til sexolog og parterapeut hos Joan Ørting og afslutter min Master til sexolog til november. Jeg søger prøveklienter til online sessioner enten via Skype eller Instagram 
60 min session koster 150kr Min erfaring fortæller mig, at online sessioner virker mindst lige så godt terapeutisk, som face to face sessioner. Hvis du er nysgerrig på at lære dig selv og din seksualitet bedre og dybere at kende, så vil jeg på det varmeste anbefale dig at prøve en online session med mig. Jeg møder dig fordomsfrit i et trygt og tillidsfuld online space. Jeg lytter til dig, ser dig, din smerte og dit udviklingspotentiale og skubber dig kærligt den vej, jeg mærker du har brug for. 
Hvis dette taler til noget dybt i dig, så tøv ikke med at gribe tasterne, og sende mig en besked i min indbakke eller en SMS på 61684441. Vores livsenergi ligger i vores seksuelle power. Hvis din lyst mangler og du savner at mærke dig selv igen. Så kan jeg hjælpe dig i din rejse tilbage til dig selv igen💗
Luk Menuen