Det seksuelle univers

Mette Friis Vestergaard

Det seksuelle univers

Mette Friis Vestergaard

Send en email til Mette

Hvis du har nogle kommentarer eller spørgsmål til Mette, kan du sende hende en email her.

Hvis du har lyst - må du gerne dele min blog:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på email

Jeg hedder Mette, jeg er 38 år og nyforelsket. Mine 3 vigtigste værdier er ærlighed, autenticitet og kreativitet. Jeg er alenemor til to mine to skønne unger på 9 og 11 år og bonusmor til 2 på samme alder.

Til dagligt arbejder jeg som lærer og i min fritid elsker at være kreativ med fx min kunst.

Hvad har alt det her så med overskriften ”Det seksuelle univers” at gøre tænker du måske?

Pt gennemlever jeg en stor personlig udvikling. På denne rejse, har jeg valgt at uddanne mig til sexolog hos Joan Ørting. Grunden til at jeg går en ny og helt anden vej i livet er, at jeg for cirka et år siden gik ned med alvorlig stress og deraf blev nødt til at sadle om i mit liv og kigge indad og lære at mærke efter og på sigt helt skrifte retning i mit liv.

Det er min største drøm, at kunne komme til at leve af at være sexolog. Hjælpe andre mennesker til at få mere af det dejligste, lækreste mest intense og sanselige livet tilbyder os, som mennesker, nemlig sex. At komme ud med min viden til et så bredt publikum som muligt, ville være lykken for mig.

Jeg har altid været meget fascineret af det seksuelle univers. Det meste af mit sexliv, har dog været præget af mine personlige og mentale barrierer og omverdens syn på mig og min person. Jeg har i det meste af mit voksen og sexliv, været låst fast i mønsteret som ”den pæne pige”.

Dette mønster har jeg de seneste 5 år arbejdet på at bryde på forskellig vis.

Jeg har bl.a. gået i terapi og arbejdet med selvudvikling. Set på ting fra min barndom, selvværd og selvtillid. Sagt farvel til en kæreste og goddage til en ny mand.

Efter min skilsmisse blev jeg i en fortrolig venindesnak introduceret til en sexdatinghjemmeside, som jeg besluttede mig for at benytte mig af. Efter denne beslutning, ændrede mit sexliv sig i en mere eksperimenterende retning. Grænsesøgende sex blev mit ”drug” og min seksuelle verden skulle udvides og udforskes på alle leder og kanter. Det blev den så. Jeg har prøvet meget, ja nok nær det meste seksuelt. Måske dette bl.a. er grunden til, at jeg brænder så inderligt for at hjælpe andre ud af deres tankers grænsesættende fængsel og sætte dem fri eller hjælpe dem på vej til et bedre liv med mere lyst, liderlighed, glæde og kærlighed til dem selv og i deres parforhold og liv generelt.

Efter omkring et års tid som single, fandt jeg lidt ro i livet igen og er nu landet i et forhold med den dejligste mand, som har samme kærlighedssprog som mig selv, som gør kærlighedslivet langt mindre konfliktfyldt og fuld af kærlighed, intens nærvær, dyb connection på et højere åndeligt plan og dejlig sex og elskov.

Mette

Mette's indlæg

instagram
For at få et nyt udfald, skal du gøre noget anderledes end tidligere. Måske behøver du hjælp på vejen? Måske ikke? 
Jeg har selv haft enormt meget skam på at bede om hjælp, og har det fortsat som et tema i mit liv. 
Et af mine maskeord er nemlig at jeg er stærk - stærk betyder for mig, at jeg skal kunne klare det hele selv! Det har været og er fortsat en rejse at lære, at det behøver jeg slet ikke.... at mennesker gerne vil hjælpe mig, og jeg blot skal tage imod deres hjælp, uden at de forventer noget tilbage/tilgengæld fra mig af.
Når jeg tager imod kærlige menneskers hjælp, så gør jeg faktisk dem vigtige. Så føler de, at de er vigtige og betydningsfulde for mig. Totalt win win, da jeg tog dette budskab ægte ind i mit system💗 
Hvordan har jeg så gjort det tænker du måske? Jo som sagt er min rejse fortsat i gang, og jeg øver mig hver eneste dag, og er nået langt allerede.
Jeg startede med at lytte til skønne @avalonkhaan meditation “modtager musling”, i 30 dage i træk. Den kickstartede virkelig min verden med at forstå og åbne op for denne verdens gave med at tage imod andres hjælp, tjenester og kærlighed. Sidenhen har deltaget i søster cirkler/kvindecirkler og spejlet mig i andre kvinder og hvad de har gjort og erfaret virker i deres liv.
Taknemmelighedsdagbog og alm. dagbog har også haft en kæmpe virkning på min måde at anskue min omverden og mig selv på.
Så kære underskønne dig. Dette er et post til dig, som ikke tror du må fylde eller være den du er. Som gemmer dig væk fordi du tror ingen vil elske dig for den du er, hvis du viser verden den sande DIG. Hvis du tror du skal klare hele verden alene uden hjælp fra andre og være superwoman eller hvis du dømmer dig selv mega hårdt indeni med sætninger som “jeg duer heller ikke til en skid!” og du synes din indre kritiker fylder alt for meget - så er nogle af mine guldkorn til, hvad der kan hjælpe dig videre i din rejse til mere bevidsthed, hermed givet videre til skønneste dig.
En af mine talemåder jeg ofte bruger siger: “uden handling ingen forvandling”😉 tænk over den💗
Terapi hos mig er for alle, som ønsker at udvikle sig i en ny retning. 300kr for 60min 1:1 terapi hos mig.
Kontakt: 61684441
Terapi skal være for alle at kunne betale. Det er en af mine kæpheste, da jeg ofte selv støder mod dyre priser, som gør, at jeg ikke har råd til terapi til mig selv/mine børn, som enlig mor.
Derfor kører jeg med faste lave priser i min ❤️-biz www.mettefriis.dk
•
Hvordan vil du gerne have det i dit liv?
Har du mod på at bryde dine vaner og mønstre? 
Vil du gerne lære at forstå dig selv, din partner og dine nære relationer bedre at kende?
Vil du gerne lære at blive bedre til at kommunikere med din partner?
Vil du gerne nå til et parforhold i det balance?
Så tilbyder jeg god terapi til en god billig pris💗
Individuel terapi (1:1 session): 300kr for 60 min
Parterapi: 400kr for 90 min
Tag dig selv og dit parforhold alvorligt, og gør noget ved de tilbagevendende problemer i støder på i jeres relation. 
Den gode effektive hjælp er lige her.
•
Kontakt mig i min indbakke, på sexologmettefriis@gmail.com eller på mobil:61684441
Naturen giver os mennesker livet. Vi er en del af den. Da jeg var et sted i mit liv, hvor alt så allermest mørkt ud, da valgte jeg at forbinde mig med moder natur hver eneste dag. Jeg lærte at lytte til den og mærke mig selv via dens kraft.
Jeg brugte vandelementet til at mærke kulden omslutte hele min krop og nøgne hud og skoven til at give slip på tankemylderet og erstatte mine negative tanker med nye og mere positive energier og tanker og ikke mindst ro.
Jeg nyder den skønhed hver eneste årstid giver os, og jeg nyder at dvæle ved dens smukke øjeblikke og foranderlighed.
Den kan noget helende, som intet andet på denne jord kan give os mennesker. Vi har blot glemt i vores travle hverdag at trække på dens vidunderlige ressourcer.
Jeg nyder den fortsat hver eneste dag. Lidt mindre nu end da jeg var syg med stress, men fortsat hver eneste dag, fordi den er en del af mig mere end jeg i virkeligheden vidste for blot et års tid siden.
•
Bruger du naturen til at tanke dig selv op? Hvis du gør, hvad gør du så? Har du nogle særlige kraftfulde ritualer du benytter, ture eller rutiner der fylder dig op?
•
#naturenerenergi #årstiderne #naturephotography #naturephoto #nature #naturenerskøn 
#naturengivermigroisindet #naturenight #moderjord
Hvor god er du til at huske at rose dig selv og fylde dig selv op med god energi.
Det at indføre en god kærlig morgenrutine (spejløvelse), er en meget kraftfuld øvelse, som kan hjælpe dit selvværd opad.
Hvis du synes det er svært at tro på det du siger, så kan du tænke på, at du taler til dig selv som lille pige/dreng som barn. 
Den voksne i dig taler til og roser barnet, som bor inde i dig.
Kærligheden til dig selv kan i perioder være det første vi glemmer, hvis vi stresser på jobbet eller mangler søvn. 
Selvværd er en proces, som kan variere og derfor også arbejdes med. 
Selvværdsarbejde lukker op for større kærlighed til dig selv og dermed også op for din seksuelle power, hvis du tillader det.
Det hele starter ét sted... hos DIG selv❤️
Jeg kan hjælpe dig med begge dele, hvis du føler din indre kritiker fylder for meget i dig og kærligheden til dig selv for lidt og du ønsker en bedre kontakt med dig selv og din seksualitet.
Jeg er sexolog og hjælper mennesker i terapi til at forstå og handle på nye måder, så deres selvværd kan blomstre og deres seksualitet med. #sexolog #selvværd #personligudvikling #terapi
Nyt indlæg på @kvinderudenfilter.dk fra min hånd og mit ❤️ af. Det handler bl.a. om sexualitet, krop og udseende i forhold til det at blive ældre.
•
Det handler også lidt om, hvordan du kan håndtere din indre kritiker og hvordan du får et mere kærligt syn på dig selv og din krop.
•
Hop ind og læs hele indlægget og bliv måske lidt klogere på, hvordan du kan lære at leve med den krop, det udseende og den alder du har og er skænket lige her og nu. Et lidt mere personligt skriv fra min hånd af. •
Hvis du er nysgerrig, så hop ind og læs med på @kvinderudenfilter.dk 👍🏻💗
Luk Menuen